Awake Festival 2019 – primul val de artisti confirmati

Awake Festival 2019 – primul val de artisti confirmati

AWAKE anunță primii artiști din line-up-ul celei de-a treia ediții. Netsky, JP Cooper, De Staat, Triggerfinger și AJ Tracey vin la cel mai important festival boutique de muzică și arte conexe din Romania. AWAKE revine în 2019 și se extinde la 4 zile, între 15-18 august, pe spectaculosul domeniul Teleki din Gornești, Mureș.

Netsky este unul dintre cei mai populari DJ din lume, recunoscut pentru explorarea stilului liquid drum & bass, remixurile și colaborările cu artiști celebri ca Lost Frequencies, David Guetta sau Emeli Sande. Nelipsit de pe scenele celor mai importante festivaluri internaționale, Netsky ajunge pentru prima data la AWAKE cu hit-uri ca “Rio”, “Thunder” sau “Memory Lane”.

JP Cooper este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști de soul contemporani. Colaborarea cu Jonas Blue pentru piesa “Perfect Strangers” s-a clasat pe locul 2 în celebrul top UK Singles Chart, a cucerit instant inimile iubitorilor de muzică și are milioane de vizualizări pe Youtube. A urmat hit-ul “She`s on my mind” și lansarea primului album în 2017, Raised Under Grey Skies.

Porția de rock este asigurata de trupa De Staat, un mix de rock alternativ, electronic și experiențial. Cu show-uri live incendiare, De Staat a cântat în deschiderea unor trupe mari precum Muse sau la festivaluri internaționale de top ca Glastonbury, Sziget și Lowlands.

 

Despre AJ Tracey, și el pentru prima dată în România, The Guardian a scris că face parte din valul de artiști noi de la festivaluri. Combinând muzica rap cu grime-ul, AJ Tracey își lansează în curând albumul de debut, chiar pe 8 februarie 2019.

Triggerfinger este o trupă de rock care este adesea comparată cu trupe precum Queens of the Stone Age și Led Zeppelin. Trupa a cântat în deschiderea legendarei formatii The Rolling Stones, iar coverul acustic al celebrei melodii pop “I Follow Rivers” s-a bucurat de succes internațional.

 

Biletele sunt disponibile online pe IaBilet.ro, eventim.ro și tickets.awakefestival.ro, unde pot fi achiziționate la prețul SPEED BIRD de 169 lei, incluzând camping.

0 Shares