Godsmack, cea mai placuta pacaleala de 1 aprilie!

Godsmack, cea mai placuta pacaleala de 1 aprilie!

Deși pentru unii 1 Aprilie se rezumă la glume și păcăleli, pentru noi, anul acesta, se anunța a fi o zi cât se poate de serioasă. Urma să vedem pentru prima dată live o trupă veche, am putea spune old-school, pe care o urmăream și admiram de ani de zile, o trupă cu nume greu pe scena rock internațională: Godsmack!
Programați pentru 2018, Godsmack anulaseră concertul din motive personale, lăsând fără să vrea fanii români dezamăgiți, printre care ne număram și noi. Iată însă, câteva luni mai târziu, americanii se întorc la București, la Arenele Romane, spațiu neîncăpător pentru un concert de asemenea anvergură, și susțin două seri consecutive, pe 30 martie si 1 aprilie.

Din păcate nici de această dată nu am reușit să primim acreditare foto, așa că ne bazăm pe câteva filmări cu telefonul pentru a reda puțin din atmosfera creată de băieți!

Hell yeah! Godsmack, baby!

Publicată de Partipipal Events pe Luni, 1 aprilie 2019

 

Recunoaștem că anticipasem o prezență mai numeroasă a fanilor în seara de duminică și aveam ceva emoții pentru seara de luni, cea în care urma să mergem noi, dar, ajunși la fața locului, aveam să descoperim un concert cu alură de sold-out. Dacă vreți, considerăm că asta ne-a fost păcăleala de 1 aprilie, ceea ce ne-a bucurat foarte mult.
Seara, deschisă de trupa nou zeelandeză – Like A Storm , a început cu puțină încălzire la bar, apoi socializare cu prieteni pe care am avut surpriza să îi reîntâlnim, veniți din diverse colțuri ale țării.
După scurta pauză dintre trupe am încercat să ne poziționăm cât mai bine în cortul încălzit pentru a ne bucura de concert și iată-i pe Godsmack începând în forță concertul, cam cu 1000 de cai putere sub capotă, ca să fim mai exacți.
Cum chiar solistul Sully Erna avea să declare pe parcurs, atmosfera susținută de fani și energia emanată de trupă s-au împletit perfect, se pare că mai bine decât în seara precedentă chiar, iar asta ne-a făcut să ajungem acasă cu bătături la picioare, gambe umflate și un zâmbet uriaș între urechi.
Ca show, solo-urile și piesele lor mai vechi ne-au încântat maxim, dar totul a culminat cu aducerea pe scenă a două set-up-uri de tobe, puse față în față, la care Sully s-a întrecut fără probleme cu Shannon Larkin, actualul tobar al trupei.

🤘💚 Godsmack live in Bucharest tonight #godsmack #live #bucharest #bucharestnightlife

Publicată de Partipipal Events pe Luni, 1 aprilie 2019

Playlist-ul concertului ne-a purtat prin toată istoria din 1995 până în prezent a trupei, o istorie ce cuprinde 7 albume de studio și o grămădă de hituri, și a fost completat cu câteva cover-uri excelente, cireașa de pe tort fiind piesa de final, cea pe care trupa a cântat-o cot la cot cu cele câteva mii de suflete prezente: Highway to hell a celor de la AC/DC.
Acum, că am bifat și Godsmack pe lista dorințelor împlinite în această viață, nu putem decât să ne gândim cu bucurie și nerăbdare la revederea lor, urmând să ne mai întâlnim în curând la Nova Rock 2019, în Austria.

0 Shares