Bullet for My Valentine in concert – afla cum a fost!

Bullet for My Valentine in concert – afla cum a fost!

Am avut ocazia de a îi vedea live pe Bullet For My Vallentine pentru prima dată anul trecut în cadrul Nova Rock Festival 2018. Prestația lor a fost impecabilă, așa că vă dați seama că m-am bucurat destul de tare când am văzut că aveau să concerteze și în România. Bineînțeles că nici producția în sine și nici publicul nu s-au comparat cu cele ale celui mai mare festival de rock din Austria, însă show-ul în sine a fost foarte tare!

Bullet for My Valentine au concertat la Arenele Romane pe data de 8 aprilie 2019. Din păcate fotografei noastre i s-a refuzat acreditarea foto, din motive care tineau de managementul trupei. Sau cel putin așa ni s-a comunicat în ziua evenimentului. Așa că nu avem decât acest film capturat cu telefonul, dar care își face cât de cât treaba 🙂

🤘🤘🤘

Publicată de Partipipal Events pe Luni, 8 aprilie 2019

Ziua a fost ploioasă și m-am bucurat că am avut parte de un cort încălzit, clasicul evenimentelor non văratice de la Arene. După aglomerația clasică de la intrare și strecuratul pe gangul acela îngust, mi-am făcut loc spre zona de concert. Show-ul a fost deschis de la cei de la Enterfire. Nu pot să spun că am fost cu totul atentă la ei, mi-am ocupat timpul stând la coadă la jetoane, la bere, la baie, apoi de vorbă cu unii sau alții.

Cred că în jur de 21 au urcat pe scenă Bullet for My Valentine, dar, cel puțin de unde stăteam eu, publicul a fost cam leneș. Singurele momente în care toată lumea părea că se agită și cântă au fost pe bine cunoscutele melodii Your Betrail  și Tears Dont Fall – cea din urmă fiind si cea care a marcat partea de final a concertului, când chiar cred că și cei de la garderobă au cântat :).

Solo-ul toboșarului mi-a plăcut foarte tare – am observat că în general, solourile sunt cele care ating niște chestii în interiorul meu, fie că sunt de chitară sau tobe.  Am avut parte și de niște mosh pit-uri cumințele și decente. Nu-mi dau seama dacă, comparativ cu show-ul lor de la Nova Rock, diferențele majore au ținut strict de sonorizare și spațiu, sau chiar și de vocea solistului. Va trebui să îi mai văd în alte concerte ca să-mi dau cu părerea.

Zona de merch era decentă, și da, ar fi fost drăguț să fi avut un album foto care să fi susținut articolul. Maybe next time!

0 Shares