CTC a luat cu asalt /FormSpace!

CTC a luat cu asalt /FormSpace!

HAAAU! Controlul Tehnic de Calitate [CTC] a “rupt”  /FormSpace sâmbătă seară!

În caz că nu ați auzit până acum de ei, deși tare greu îmi vine să cred, CTC este o trupă de hip-hop “de când era Paul la placă”; adică de prin ’99. Trupa a început în formula DOC[ Vlad Munteanu ], Deliric [Răzvan Eremia] și Vlad Dobrescu și s-a menținut de-a lungul anilor. Aceștia au pus bazele primului label independent de hip-hop ‘Facem Records’, care a bubuit destul de repede, ducându-i pe băieți pe drumul spre ‘celebritate’.

Pe parcursul timpului, artiștii au avut și proiecte individuale, continuând  și CTC, lucru ce ne bucură, deoarece weekend-ul acesta am avut ocazia să îi ascultăm din nou, atât cântând cât și vorbind.

Aș începe prin a vâ spune că CTC a luat cu asalt /FormSpace literalmente, deoarece clubul a fost plin  in în adevăratul sens al cuvântului! Însă nu acesta este cel mai important aspect.

După cum suntem deja obișnuiți, cei trei au acaparat scena din prima secundă, radiind energie în jurul lor, cu DJ NASA la platane. Știam sigur că se vor cânta piese de pe noul album proaspăt scos de Deliric, însă am fost plăcut ”surprinsă” și cu piese vechi, pe care deja le știm cuvânt cu cuvânt și mereu așteptăm să le auzim live, deoarece nimic nu se compara cu show-ul CTC, pe care încercăm să nu îl ratăm niciodată.

Prestația a fost menținută într-o manieră prietenoasă, de-a lungul serii având parte de mai multe glume sau replici comice din partea artiștilor, cum ar fi că au venit ”în sprint” până la Cluj, sau ”Clujul este al meu” și să nu uităm de versul unei piese a lor, adaptat la situație, ”Din gară-n gară-n /FormSpace”.

Per total, atmosfera a fost bineînțeles potrivite unei sâmbete seara, CTC asigurându-se că toată lumea se distrează și distrându-se și ei la rândul lor, iar Dorin a capturat, din nou, toate momentele faine de pe parcursul concertului!

 

 

 

0 Shares