Omul cu Sobolani- “Fabrica de Păpuși” at /FormSpace

Omul cu Sobolani- “Fabrica de Păpuși” at /FormSpace

După experiența Implant Pentru Refuz, am avut ocazia să asistăm la o altă lansare de album, de data aceasta a formației vocal instrumentală 🙂  Omul cu Șobolani [OCS], care au venit în /FormSpace cu ”Fabrica de Păpuși” și tot ce vă pot spune este că întreg concertul a fost ca o ieșire relaxantă la bere!

Omul cu Șobolani este o trupă de rock alternativ, lansată în 1997 din inițiativa lui Dan Amariei. De-a lungul timpului, OCS au lansat 8 albume pline de piese cunoscute și iubite precum ”Razna”, ”Baloane de Săpun”, ”Două beri” și multe altele.

Weekend-ul acesta au lansat ”Fabrica de Păpuși” iar concertul s-a desfășurat într-o atmosferă prietenoasă, cu pauze în care s-a interacționat cu trupa, Dan precizând în timpul unei piese, stând pe jos, pe scenă, că ”’Asta nu e parte din vreo piesă a noastră, era doar așa, ca să bem bere”.

Trupa a menționat că le face plăcere să vină la Cluj, căci este ”Cel mai frumos oraș”, dar ne-au rugat să nu spunem la nimeni, așa că păstrați  secretul. Ce-i drept, și nouă ne-a făcut plăcere să-i vedem, iar noul album s-a ridicat la așteptările noastre, la fel ca și prestația băieților care pe  lângă piesele de pe albumul nou, au cântat și de bună voie, și la cererea publicului, piese mai vechi, pe care le-am fredonat împreună pe parcursul serii.

Datorită atmosferei prietenoase și a băieților, care ne-au făcut jocul și au pozat frumos, am reușit să surprindem și vizual momentele frumoase ale serii, așa că puteți arunca o privire și peste poze, pentru a vă face o impresie mai detaliată despre cum arată un concert Omul cu Șobolani!

0 Shares