Untold 2021 – zambete si lacrimi de fericire in pandemie

Untold 2021 – zambete si lacrimi de fericire in pandemie

După doi ani în care tuturor ne-au lipsit energia, muzica și atmosfera din festival, ne-am reunit la probabil cea mai specială și cea mai așteptată ediție Untold de până acum.

A dream come true pentru orice festivalier de pretutindeni în ultima perioadă, momentul în care o să intram din nou pe porțile Untoldului.
Deși incertitudinea a fost prezentă până în ultimul moment, din cauza circumstanțelor curente, organizatorii au reușit să redeschidă porțile toamna aceasta cu o ediție specială, și nu doar din punct de vedere emoțional.
Nu este o noutate că Untold s-a desfășurat în cele mai sigure condiții pentru contextul actual.

Untold 2021 by Dorin Filimon
Intrarea în festival s-a permis pe baza Certificatului Digital de vaccinare a persoanelor vaccinate, iar pentru restul persoanelor, în împrejurimile festivalului s-au amplasat centre de testare. De asemenea, în perimetrul festivalului au fost plasate dezinfectante și măști, pentru a asigura buna desfășurare a festivalului în cele mai sigure condiții.

Galeria Untold 2021 –  Day 1 by Dorin Filimon

Festivalul a început în forță încă din prima zi, când i-au intrat pe porți, cu mic, cu mare, nu mai puțin de 56.000 de festivalieri, nerăbdători să-și petreacă următoarele patru zile distrându-se atât alături de artiști români, precum Delia, cât și artiști internaționali ca Tyga, Tujamo, care și-a declarat afecțiunea față de publicul român, specificând că a format o legatura specială cu acesta încă de la prima ediție Untold, de asemenea au fost prezenți și DJ Snake si Steve Aoki.

Untold 2021 Steve Aoki by Dorin Filimon

Pe parcursul festivalului, pe scena Alchemy s-au prezentat artiști cum ar fi Netsky, Rudimental, Chase & Status, Dub Fx, CTC și Culese din Cartier, Galaxy a fost luminată în prima seară de Nina Kraviz, urmată în celelalte zile de Raresh și Charlotte de Witte; DJ Shiver și-a scos drujbele atât pe Alchemy cât și la Tramvai, și niciun artist nu s-a lasat mai prejos, fiecare în parte oferindu-ne o experiență de neuitat, mult așteptată de toți.
Surprizele au început încă din prima seară, când pe lângă momentul “cake me”, Steve Aoki a făcut show împreună cu Delia, cu ocazia lansării noului sezon al cunoscutului serial marca Netflix, Casa Del Papel, interpretând împreună bine cunoscuta piesă Bella Ciao, în timp ce peste tot prin public erau împărțite măștile purtate de personaje pe parcursul sezoanelor.

Untold 2021 by Dorin Filimon

Galeria Untold 2021 –  Day 2 by Dorin Filimon

Pe scena Alchemy, împreună cu Netsky a urcat și DJ-ul belgian Lost Frequencies, pentru renumita piesă “Here With You”, creând un moment cu adevărat emoționant pentru festivalieri.

Untold 2021 by Dorin Filimon

Galeria Untold 2021 –  Day 3 by Dorin Filimon

Parov Stelar a menținut bună starea pe main stage în a doua seară, în ritmuri de electro-swing, urmat apoi de alți 4 artiști, printre care și Martin Garrix.
Ziua trei a fost un rollercoaster emoțional, începând cu Subcarpați pe main stage, urmați de The Script și de o superbă cerere în căsătorie la care a fost atât martor cât și “complice” Lost Frequencies, care i-a înmânat norocoasei un buchet de flori chiar în cadrul conferinței de presă la care participa. Tot în a treia zi, emoțiile și fericirea au plutit în atmosferă în așteptarea lui David Guetta, care a reușit să adune mare parte din festivalieri in arenă, dansând și cântând de la început până la sfârșit, starea de spirit fiind pastrată până la finalul serii atât la Tchami cât și la Danny Avila, care pe lângă main stage ne-a surprins și la Tramvai în ziua a 4-a.
Bine înțeles nici ultima seară nu a fost mai prejos, începând cu artiști precum Ofenbach, Culese din Cartier, Sasha Lopez, și continuându-se cu Martin Solveig, Alok, Dub Fx, Charlotte de Witte, Rudimental și nu în ultimul rând, Afrojack, care a fost așteptat cu artificiile ce anunțau sfârșitul a patru zile fantastice.
Făcând o retrospectiva, si eu, la randul meu, am fost nerăbdătoare să mă regăsesc în atmosfera de festival, să dansez și să cânt odată cu artiști pe care abia așteptam să am ocazia să îi ascult live.
Și cum uneori vizual te poți exprima mai bine decât în cuvinte, vă invităm să accesați linkurile de la galeriile foto  ale celei mai speciale ediții Untold de până acum, plină de zâmbete și lacrimi de fericire.

Galeria Untold 2021 –  Day 4 by Dorin Filimon

Untold 2021 by Dorin Filimon

 

 

0 Shares