Neversea: turn up the girl power!

Neversea: turn up the girl power!

ÎN LUNA FEMEII, ORGANIZATORII NEVERSEA ANUNȚĂ CĂ PE SCENELE DE LA  MALUL MĂRII NEGRE VOR URCA, LA EDIȚIA DIN ACEST AN: B JONES,  DEBORAH DE LUCA, KREWELLA ȘI NERVO 

Organizatorii Neversea vin în luna femeii cu un anunț special pentru fanii festivalului,  dedicat artistelor care vor urca în această vară pe scenele de la malul Mării Negre. B Jones,  Deborah de Luca, Krewella și NERVO sunt femei de succes în industria muzicală, de-a lungul  anilor s-au remarcat prin seturile și producțiile lor uimitoare, au avut show-uri în întreaga  lume, iar în luna iulie a acestui an vor face parte din cea de-a patra poveste de pe The Island  of Dreams. 

Neversea

Astfel, cele 4 artiste completează line-up-ul celui mai mare festival de pe o plajă din  Europa, alături de Alan Walker, Black Eyed Peas, Dimitri Vegas & Like Mike, Don Diablo,  Steve Aoki, Tchami, Timmy Trumpet, Tujamo, Ummet Ozcan, W&W, ZHU, BBNO$,  Borgore, Dirtyphonics, Mahony, Netsky, Priku, Raresh, Sit și Sublee B2B CAP, primii artiști  anunțati pentru Neversea 2022. 

În lista artistelor, sunt femei creative, talentate și de succes la nivel global, care au  propriile piese și label-uri, remix-uri, seturi și show-uri incredibile din sfera muzicii  electronice mainstream, precum și underground.  

B Jones este considerată, și de public și de industria muzicii electronice, ca fiind cea  mai puternică personalitate din noua serie de artiști. Este ambasadorul insulei care nu  doarme niciodată, Ibiza, a fost rezident al clubului Pacha, după care a reușit să intre în  marele circuit de evenimente mondiale. B Jones a ajuns în peste 200 de cluburi din 40 de  țări, aflate pe 5 continente. A fost nominalizată la categoria „Best Artist Of The Year” la  Vicious Music Awards și a fost aleasă ca DJ rezident în Ushuaia (Ibiza) pentru seria de  evenimente săptămânale ale norvegianului Kygo

Tot pe scena principală de la malul mării vor urca și NERVO, surorile gemene care  fascinează industria muzicală cu aparițiile lor unice. Sunt primul duo de surori din spectrul  muzicii electronice și marchează tot: de la songwriting, la producție, DJ și statutul de  superstaruri.

Mim și Lil Nervo au reușit să se impună pe scena EDM încă de la prima listare în Top  100 DJ Mag, în 2012. Mulți ani la rând au marcat cea mai puternică ascensiune în  clasamentul dedicat DJ-ilor profesioniști, au scris și au produs muzică pentru nume precum  The Pussycat Dolls, Kylie Minogue sau Miley Cyrus, au primit o nominalizare Grammy pentru  ,,When Love Takes Over”, piesă pe care au scris-o pentru David Guetta & Kelly Rowland. 

NERVO au colaborat de-a lungul anilor și cu Afrojack, Dimitri Vegas & Like Mike,  Armin Van Buuren, Nicky Romero, Sofi Tukker, Steve Aoki, Timmy Trumpet, Danny Avila,  Quintino, Wolfpack și mulți alți artiști și producători din întreaga lume. NERVO sunt cel mai  aclamat duo feminin, cu live set-uri pline de energie și ținute nonconformiste. Au propriul  label, emisiune la radio, propria colecție vestimentară și sunt un adevărat trend pe scena  EDM. Fanii le vor putea vedea între 7 și 10 iulie, la festivalul Neversea

O premieră la malul mării în această vară este Deborah de Luca, un nume sonor în  lumea muzicii techno și a culturii underground. Artista italiancă vine pentru prima oară la  Neversea, pe scena Oasis. Deborah De Luca este o combinație interesantă pentru un artist  techno, este un producător bun și cunoscut, are apariții pline de energie la cele mai mari  festivaluri din lume, dar și apariții restrânse în diverse cluburi. Show-urile live adună în  lumea online zeci de milioane de vizualizări, memorabil fiind live-ul din 2018 pentru Cercle

Un alt duo format din surori vine în această vară pentru prima oară la Neversea. O  combinație de stiluri, de la progressive house la electro, dubstep, trap, dance-rock, hardstyle  sau future bass, se numără printre atu-urile surorilor Jahan și Yasmine Yousaf cunoscute pe  scena muzicii drept Krewella. Pentru aparițiile live în circuitul de festival, Krewella au fost  recompensate cu premiul ,,Best Breakthrough Artist” la International Dance Music Awards.  În iulie, surorile Krewella vor face un show spectaculos pe scena The Ark de la malul mării. 

Peste 150 de artiști, din România și din străinătate, vor fi prezenți pe The Island of  Dreams între 7 și 10 iulie. Abonamentele pentru escapada perfectă de 4 zile și 4 nopți, la  Neversea, pornesc de la 124 euro + taxe. Mai multe detalii sunt disponibile pe  neversea.com.

0 Shares