SEXPULAPISTOL – MII DE STELE (OFFICIAL VIDEO) – hitul verii, video by Partipipal

SEXPULAPISTOL – MII DE STELE (OFFICIAL VIDEO) – hitul verii, video by Partipipal

Dacă cumva v-a fost dor de Partipipal, aflați că în ultima perioadă nu am stat degeaba. Am lucrat cu drag și spor la proiecte variate (în real și în VR), am deschis un spațiu de evenimente dedicat realității vituale: Loop VR Space, am cunoscut o sumedenie de oameni super cool. Așa că am ajuns și la momentul în care putem anunța primul videoclip oficial Sex Pula Pistol care este realizat și produs de Partipipal Events, respectiv de  Fane la Platane și Dorin Filimon. Mii de Stele te va face să dansezi  și treci mai lejer prin perioada asta grea.

SEXPULAPISTOL – MII DE STELE (OFFICIAL VIDEO)

PIESA PENTRU CARE IUTUBU A DEZACTIVAT BUTONUL DE DISLIKE . S-A SPUS CA ACEASTA MELODIE A PURTAT PE VALURILE TRIDIMENSIONALULUI SPATIUTIMP UN AUTOBUZ INTREG DE PISTOLARI , S-A SPUS CA VA SALVA STRATU DE OZON SI UMANITATEA SAU CA ESTE APOGEUL CREATIEI SPP SAU CA ESTE MAI VALOROASA DECAT IODURA DE POTASIU SAU CA REPREZINTA VIITOAREA ISTORIE CLASICA SAU CA ASA HIT AUDIO NU S-A MAI AUZIT DIN 1780. SE SCRIU ANALIZE PE TEXT SI SE VEHICULEAZA ZVONURI CA EXISTA PERSOANE CE O ASCULTA DE PESTE 100 DE ORI PE ZI. LUATI-O USOR SI DISTRACTIE PLACUTA LA CITIT COMENTARIILE !!!

 

Controversata trupă anonimă SEX PULA PISTOL are muzică pentru toate gusturile. E aproape imposibil să nu găsești ceva să îți placă, iar dacă ai apucat să îi vezi live (de exemplu la Summer Well Festival 2019) ai înțeles de ce este singura trupă din viitor. Lăsăm acțiunile să vorbească și sperăm să vă placă și vouă la fel de mult rezultatul final.

Dacă vrei să îi vezi live, SPP au anunțat primul concert dupa 2 ani de zile!! Acesta va avea loc în București pe 24 martie, în Quantic. Detalii legate de ore și bilete în curând!

Pentru colaborari și informații nu ezita să ne contactezi.

Nu uita! Cine nu vomită… 🙂

 

0 Shares