Dirty Shirt:  videoclip si album noi si pregatesc un turneu!

Dirty Shirt: videoclip si album noi si pregatesc un turneu!

DIRTY SHIRT este una dintre cele mai de succes trupe de metal din Europa de Est, o formație ce practică o combinație de folk metal, nu-metal, hardcore, metalcore, industrial și rock alternativ.

Maramureșenii vor lansa pe 1 aprilie 2022 al șaselea album de studio intitulat „Get Your Dose Now!”. Nou material include 9 piese și alte 4 bonus tracks ce se găsesc deja pe EP-ul „Pandemic Special” lansat online zilele trecute.
„Get Your Dose Now!” este un material la care au participat 32 de muzicieni.

Pentru promovarea acestui nou produs discografic formația a lansat videoclipul „Când s-o-mpărțit norocu’ (Part 1 & 2)”, creat de către Costin Chioreanu (Ghost, Marylin Manson, Opeth, Carcass, Hypocrisy.
Videoclip: https://www.youtube.com/watch?v=wtoKsSqxGfU&t=2s

Despre „Când s-o-mpărțit norocu’ (Part 1 & 2)”, Dirty Shirt menționează:
„Piesa arată faptul că ne confruntăm cu diferite tragedii în viața noastră și, din păcate, ne este imposibil să nu facem legătura între atmosfera vizuală și muzicală a videoclipului și ceea ce se întâmplă în țara noastră vecină, Ucraina. Este un cântec trist, cu un videoclip trist, pentru vremuri triste…”

Donații pentru mobilizarea și acțiunile de sprijin ale UNICEF pentru copiii din Ucraina: https://help.unicef.org/ukraine-emergency?language=en

Digital stream – https://smarturl.it/norocu

Reamintim că pentru promovarea viitorului album „Get Your Dose Now!” formația va susține câteva concerte, atât în România cât și în străinătate, după programul prezentat mai jos:

Dirty Shirt Tour 2022

Un show special va fi susținut „acasă” la Baia-Mare, acolo unde formația va urca pe scenă alături de Ansamblul Transilvania. Concertul va fi structurat în două părți: un prim set bazat pe FolkCore DeTour și al doilea set pe ultimele două albume.

Biletele online sunt disponibile exclusiv prin www.AmBilet.ro  –  https://www.ambilet.ro/dirtyshirt/   –  Amănunte: www.dirty-shirt.com.

Albumul se  poate precomanda pe:
https://dirtyshirt.bandcamp.com/album/get-your-dose-now
www.dirty-merch.com 

 

Dirty Shirt

0 Shares