Sheri, femeia cu suflet de copil care scrie povesti pe piele

Sheri, femeia cu suflet de copil care scrie povesti pe piele

Sheri Mujeres con CojonesSheri spune despre sine că are suflet de copil. Este artist tatuator și pictor, iubește nespus animalele și este fan Michael Jackson.   Și-a făcut singură dread-urile și melodia care scoate partianimalul din ea este W.A.S.P – Wild Child.

Unul din citatele favorite ale lui Sheri este: “Life is a moment.There is no hereafter. So make it burn always with the hardest flame!”

 

 

1.Spune-ne cu ce te ocupi/Care este business-ul tău

 Sunt tattoo artist și pictor. Le desenez oamenilor curajosi pe piele poveștile lor de suflet. Trăiri, experiențe personale, dorinte, amintiri…

 

2. Descrie-te într-un cuvânt

Rebelă. Mereu am fost. Motto-ul meu este “dacă lumea din jurul tău spune nu, tu spune da”.

 

3. Care este pasiunea ta?

Tot ceea ce ține de artă. Mă implic cu pasiune în toate proiectele și acțiunile mele.

 

4. Dacă ai putea călători în trecut ce sfat ți-ai oferi ție ca adolescentă?

Acelați sfat pe care mi l-a dat și bunica mea…”Fii tare, nu renunța la visurile tale, indiferent de situație”

 

5. Dacă ai putea călători în viitor, ce întrebare ți-ai pune ție ca vârstnică?

Hmm.. Dacă mă simt împlinită sau dacă aș putea să mă întorc în timp, aș schimba ceva?

 

6. Dacă banii nu ar fi o problemă, în ce proiecte ți-ar plăcea să te implici?

Dacă banii  nu ar reprezenta o problemă, categoric m-aș implica trup și suflet într-un proiect de anvergură, la nivel național chiar, care ar veni în sprijinul animalelor abandonate, plus un orfelinat și o casă pentru bătrâni.

 

7. Care a fost ultima dată când ai făcut ceva pentru prima dată și ce ai făcut?

Sunt femeia cu suflet de copil… în concluzie, curiozitatea îmi e “zgândarită” destul de des și sunt dispusă să încerc experiențe noi, să-mi forțez limitele. Nu pot spune cu exactitate când a fost ultima oară pentru o nouă experiență, însă poate fi faptul că mi-am făcut singură dreaduri . Și credeți-mă, deși pare simplu, la un moment dat ai nevoie de aptitudinile unui contorsionist priceput și o răbdare de  fier :)))

 

8. Ce melodie te face să scoți Partianimalul din tine și ce băutură ți-ar plăcea să ai în mână?

Cred că am multe melodii care scot Partianimalul din mine, însă ce îmi vine acum în minte ar fi W.A.S.P – Wild Child sau Nina Simone- Feeling Good. Ca bautură, un Bloody Mary, yes!

 

Află mai multe despre Sheri și activitatea ei de pe www.sheryinktattoo.com

Mujeres Con Cojones sunt femeile cu atitudine, iar femeile cu atitudine pot deveni o forță a naturii. Femeile cu spirit liber, autentice. Sunt înțelepte. Rezolvă tot ce au de făcut și nu se tem de provocări. Trăiesc din plin și sunt echilibrate – pe cât se poate :). Sunt hotărâte și știu să aibă grijă de ele însele. Își ascultă intuiția și inima. Cântă cu voce tare la duș și nu se tem să spună ce gândesc.

Mujeres Con Cojones pictează, cântă, dansează, pilotează un avion, sunt super mame, zboară pe valuri cu placa de surf sau se dau cu parapanta. Poate zboară pe placa de snowboard sau pe skiuri. Poate sunt speologi, cameramani sau doctorițe. Tatuează, inovează, aduc magie și zâmbete. Ne sunt prietene, iubite, soții, surori, bunici. Sunt femeile care nu se tem să se exprime liber și care știu că vârsta este doar un număr.

Mujeres Con Cojones celebrează Ziua Internațională a Femeii altfel. Cu video proiecții cu cele mai cool gagici, muzică bună, dans până în zori de zi și multe surprize.

Mujeres Con Cojones – Un altfel de party de Ziua Femeii! Pe 10 martie 2018, în Snatch Pub

0 Shares