Sonia, doctorita care practica un numar impresionant de sporturi extreme

Sonia, doctorita care practica un numar impresionant de sporturi extreme

 Sobnia si Sans fav      Sonia este un membru de bază al comunității Partipipal și un partianimal de nădejde. Nu înțelegem cum are fizic timp să facă atât de multe lucruri în condițiile în care este medic.

Practică un număr impresionant de sporturi, de la tot ce implica o placă – pe apă, zăpadă, roți, până la bicicletă, alpinism și… Ce mai! Cred că era mai simplu să o fi întrebat ce sport NU practică. Partenera ei de nădejde este Sans, cățelușa care pare a fi sufletul pereche ai Soniei.

Cele 2 sunt de nedespărțit și fac o echipă de milioane!

1. Spune-ne cu ce te ocupi

 De fapt, din toate puntele de vedere,  mă ocup cu “viața” :))) Per se, sunt medic sportiv.

2. Descrie-te într-un cuvânt

Am fost descrisa cu divese “atribute”, din aceeași “tematică”… independentă, țăcanită, dependentă de adrenalină( paradoxal :))), încăpățânată, unstoppable… freak!! :))))

Personal nu am un cuvânt, dar cred că “just do it!” îmi descrie cel mai corect modul de a trăi. 

3. Care este pasiunea ta?

Cred că depășitul propriilor limite

4. Dacă ai putea călători în trecut ce sfat ți-ai oferi ție ca adolescentă?

Am foarte puține regrete, totuși dacă aș putea schimba ceva… îi scurtam mereu ieșirile primei cațeluse, din cauza altor “priorități adolescentine”…

Cu orice alt sfat nu cred ca m-aș asculta, oricum! hahaha

5. Dacă ai putea călători în viitor, ce întrebare ți-ai pune ție ca vârstnică?


So, did you make it everything you wanted it to be?!

6. Dacă banii nu ar fi o problemă, în ce proiecte ți-ar plăcea să te implici?

În afară de a îmbunătăți  situația animalelor fără stăpân… Cu siguranță aș călători… MULT! Mi se pare investiția pe care e cel mai puțin probabil să o regreți.

 
7. Care a fost ultima dată când ai făcut ceva pentru prima dată și ce ai făcut?
Mișto’ -ntrebare! Săptămâna asta m-am dat pentru  prima dată cu orteza moto la genunchiul pe care l-am accidentat pe aceeași vale cu o lună în urmă :)))
 

8. Ce melodie te face să scoți Partianimalul din tine și ce băutură ți-ar plăcea să ai în mână?

Thunderstruck cu un Cola-Stroh… Să vină Partipipal(ii)!! :)))

Sonia and Sans penumbre

O vei putea cunoaște pe Sonia la petrecere! Întrebarea este dacă vei reuși să ții pasul cu ea!

Mujeres Con Cojones sunt femeile cu atitudine, iar femeile cu atitudine pot deveni o forță a naturii. Femeile cu spirit liber, autentice. Sunt înțelepte. Rezolvă tot ce au de făcut și nu se tem de provocări. Trăiesc din plin și sunt echilibrate – pe cât se poate :). Sunt hotărâte și știu să aibă grijă de ele însele. Își ascultă intuiția și inima. Cântă cu voce tare la duș și nu se tem să spună ce gândesc.

Mujeres Con Cojones pictează, cântă, dansează, pilotează un avion, sunt super mame, zboară pe valuri cu placa de surf sau se dau cu parapanta. Poate zboară pe placa de snowboard sau pe skiuri. Poate sunt speologi, cameramani sau doctorițe. Tatuează, inovează, aduc magie și zâmbete. Ne sunt prietene, iubite, soții, surori, bunici. Sunt femeile care nu se tem să se exprime liber și care știu că vârsta este doar un număr.

Mujeres Con Cojones celebrează Ziua Internațională a Femeii altfel. Cu video proiecții cu cele mai cool gagici, muzică bună, dans până în zori de zi și multe surprize.

Mujeres Con Cojones – Un altfel de party de Ziua Femeii! Pe 10 martie 2018, în Snatch Pub

0 Shares