Alina, profa de yoga care a părăsit Bucureștiul pentru Cluj

Alina, profa de yoga care a părăsit Bucureștiul pentru Cluj

Dacă ar fi să o caracterizăm pe Alina în 2 cuvinte, cel  mai probabil acestea ar fi lumină și voioșie. Alina ne este prietenă de mult timp, iar acum 2 ani a renunțat la viața și jobul din București pentru a își urma visul și pasiunea: dezvoltarea personală prin yoga. Acum predă yoga în Cluj-Napoca, îi place ceaiul verde cu nucă de cocos și trăiește din plin fiecare clipă.

Alina Yoga

  1. Spune-ne cu ce te ocupi

Nirvana Yoga Teacher

2. Descrie-te într-un cuvânt

Fericită

3. Care este pasiunea ta?

Cam de 2 ani pasiunea mea este dezvoltarea personală prin yoga. Studiez și predau Nirvana Yoga. Cele mai frumoase momente ale zilelor mele sunt cele din studio cand văd că oamenii se bucură de practică.

 4. Dacă ai putea călători în trecut ce sfat ți-ai oferi ție ca adolescentă?

Că nimic în viață nu “trebuie”.

5. Dacă ai putea călători în viitor, ce întrebare ți-ai pune ție ca vârstnică?

Îți mai e frică de pisici? )))

6. Dacă banii nu ar fi o problemă, în ce proiecte ți-ar plăcea să te implici?

Îmi doresc să ajung cu programele Nirvana Yoga la cât mai mulți tineri.

7. Care a fost ultima dată când ai făcut ceva pentru prima dată și ce ai făcut?

Anul trecut în aprilie am renunțat la job și după 11 ani de București și cam tot atâția de muncă de birou, am plecat să predau Nirvana Yoga în Cluj-Napoca

8. Ce melodie te face să scoți Partianimalul din tine și ce băutură ți-ar plăcea să ai în mână?

Am descoperit de curând asta: Sia – merge cu ceai verde cu nucă de cocos 🙂

Află mai multe despre Nirvana Yoga și Alina de aici.

Mujeres Con Cojones sunt femeile cu atitudine, iar femeile cu atitudine pot deveni o forță a naturii. Femeile cu spirit liber, autentice. Sunt înțelepte. Rezolvă tot ce au de făcut și nu se tem de provocări. Trăiesc din plin și sunt echilibrate – pe cât se poate :). Sunt hotărâte și știu să aibă grijă de ele însele. Își ascultă intuiția și inima. Cântă cu voce tare la duș și nu se tem să spună ce gândesc.

Mujeres Con Cojones pictează, cântă, dansează, pilotează un avion, sunt super mame, zboară pe valuri cu placa de surf sau se dau cu parapanta. Poate zboară pe placa de snowboard sau pe skiuri. Poate sunt speologi, cameramani sau doctorițe. Tatuează, inovează, aduc magie și zâmbete. Ne sunt prietene, iubite, soții, surori, bunici. Sunt femeile care nu se tem să se exprime liber și care știu că vârsta este doar un număr.

Mujeres Con Cojones celebrează Ziua Internațională a Femeii altfel. Cu video proiecții cu cele mai cool gagici, muzică bună, dans până în zori de zi și multe surprize.

Mujeres Con Cojones – Un altfel de party de Ziua Femeii! Pe 10 martie 2018, în Snatch Pub

0 Shares