Nini, artista roz care creeaza miniaturi si figurine din lut polimeric

Nini, artista roz care creeaza miniaturi si figurine din lut polimeric

Dacă nu o cunoști deja pe Nini, primul lucru pe care îl observi este părul roz. Părul roz care încadrează un chip de zână. Este blândă, prietenoasă și zâmbitoare. Partea interesantă este că Zâna Nini are niște puteri magice prin care creează niște figurine în miniatură (și nu numai), care îți taie răsuflarea. Uneori le privesc și mi-este greu să îmi dau seama cu adevărat  câtă migală, muncă și răbdare încap într-un obiect… atât de mic. A reușit să transforme pasiunea într-un job și să facă zilnic ceea ce iubește. Și se vede!

Pe Nini o vei întâlni cu siguranță la petrecerile Partipipal unde va trebui să faci eforturi să ții pasul cu ea, pentru că dansează până dimineață, iar bătura ei preferată este Cuba Libre! Visează să ridice nivelul workshopurilor de lut polimeric din România și motto-ul ei este I love what I do and I’ll never stop doing it!

Gogosi

Am fost o gospodina si am pregatit gogosi gata de purtat pentru concursul "Mujeres con Cojones" organizat de Partipipal Events. Pentru a castiga o gogosica si multe alte premii intra pe link-ul de mai jos si urmeaza pasiihttps://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10155319708175869&id=120046775868

Posted by Nini Stuff on 6 Martie 2018

 

1. Spune-ne cu ce te ocupi

   Sunt artist, modelez lutul polimeric cu drag și spor

2. Descrie-te într-un cuvânt

Roz

3. Care este pasiunea ta?

Pasiunea mea este job-ul. Da, știu că sună ciudat :))

I love what I do and I’ll never stop doing it!

4. Dacă ai putea călători în trecut ce sfat ți-ai oferi ție ca adolescentă?

    Ascultă mai mult de părinți :))

5. Dacă ai putea călători în viitor, ce întrebare ți-ai pune ție ca vârstnică?

Rezistă mai mult rozul pe părul alb?

6. Dacă banii nu ar fi o problemă, în ce proiecte ți-ar plăcea să te implici?

Mi-ar plăcea să dezvolt, să duc la un alt nivel workshop-urile de lut polimeric din România.

7. Care a fost ultima dată când ai făcut ceva pentru prima dată și ce ai făcut?

Vara trecută am facut un road trip prin Europa. A fost un drum lung cu peripeții dar a fost minunat!

8. Ce melodie te face să scoți Partianimalul din tine și ce băutură ți-ar plăcea să ai în mână?

C2C – Happy și o Cuba Libre of course :))

Nini lemons

Poți afla mai multe despre Nini și figurinele ei bestiale de aici.

Mujeres Con Cojones sunt femeile cu atitudine, iar femeile cu atitudine pot deveni o forță a naturii. Femeile cu spirit liber, autentice. Sunt înțelepte. Rezolvă tot ce au de făcut și nu se tem de provocări. Trăiesc din plin și sunt echilibrate – pe cât se poate :). Sunt hotărâte și știu să aibă grijă de ele însele. Își ascultă intuiția și inima. Cântă cu voce tare la duș și nu se tem să spună ce gândesc.

Mujeres Con Cojones pictează, cântă, dansează, pilotează un avion, sunt super mame, zboară pe valuri cu placa de surf sau se dau cu parapanta. Poate zboară pe placa de snowboard sau pe skiuri. Poate sunt speologi, cameramani sau doctorițe. Tatuează, inovează, aduc magie și zâmbete. Ne sunt prietene, iubite, soții, surori, bunici. Sunt femeile care nu se tem să se exprime liber și care știu că vârsta este doar un număr.

Mujeres Con Cojones celebrează Ziua Internațională a Femeii altfel. Cu video proiecții cu cele mai cool gagici, muzică bună, dans până în zori de zi și multe surprize.

Mujeres Con Cojones – Un altfel de party de Ziua Femeii! Pe 10 martie 2018, în Snatch Pub

0 Shares