Serebe, artista ce picteaza pe orice, de la pereti si hartii, la lumi noi in realitate virtuala

Serebe, artista ce picteaza pe orice, de la pereti si hartii, la lumi noi in realitate virtuala

Pe Serebe o cunosc din adolescență și am admirat-o încă de atunci. Stilul ei este unic, inconfundabil și cuprinde lumi și persoanje nemărginite: de la pisici la monștri și alte ființe extraordinare. Drumurile ni s-au intersectat din nou în 2017 prin colaborarea cu Virtual Art – Were Virtual Reality Meets Street Art, când a participat la primul art show live  în realitate virtuală alături de alți 4 artiști graffiti. Este impresionant să vezi ce poate să facă Serebe în 2D, dar când e vorba de 3D… just WOW!  Serebe este una dintre cei mai versatile artiste: pictează și desenează pe orice suport, de la pereți, haine, hartii, pânze sau foi de calc până la lumi infinite în realitate virtuală.

Serebe

1. Spune-ne cu ce te ocupi

 De pe bancile școlii și ale facultății am ieșit grafician dar trebuie să recunosc faptul că nu prea activez decât foarte rar în acest domeniu. Încă din timpul facultății am încercat să îmi croiesc un drum în direcția street art-ului, întotdeauna m-a fascinat. De la stickere la picturi murale și de la mici intervenții pe te miri ce suprafețe am reușit să mă fac remarcată prin personajele mele numite generic ¨BoB¨.
 Nu aș zice că am neapărat un business, sună rece și sec dar nici hobby nu se potrivește. Goodies by Serebe a pornit din dorința de a-mi vedea personajele în cât mai multe locuri și pe cât mai mulți oameni. Am hotărât să încep să particip la tot felul de târguri unde să îmi pot vinde personajele ca accesorii sub aripa numelui Goodies by Serebe.

2. Descrie-te într-un cuvânt

Indecisă. Sau…

3. Care este pasiunea ta?

ARTA. Pasiunea mea este arta, fie că este vorba despre muzică, dans, actorie sau desen. Gotta try them all.

4. Dacă ai putea călători în trecut ce sfat ți-ai oferi ție ca adolescentă?

Study more, draw more and listen more.

5. Dacă ai putea călători în viitor, ce întrebare ți-ai pune ție ca vârstnică?

Dacă aș schimba ceva.

6. Dacă banii nu ar fi o problemă, în ce proiecte ți-ar plăcea să te implici?

Visul meu este să am o expoziție interactivă, o dezordine ordonată plină de culoare. Pentru asta caut de ceva timp un spațiu potrivit, un apartament sau o galerie unde să mi se permită intervenția acolo unde o consider necesară. Vreau ca privitorul să intre, la propriu, în lucrarea mea și să descopere la fiecare vizită ceva nou. Fie că este un sunet, o pată de culoare sau o mișcare.
7. Care a fost ultima dată când ai făcut ceva pentru prima dată și ce ai făcut?
Wow! Ce întrebare… Ummm, am încercat să mă dau cu skate-ul și era să îmi sparg capul. Bine, s-a întâmplat acum mult timp dar asta nu înseamnă ca de atunci am mai pus piciorul pe un skate. Don´t even get me started on Slackline. 🙂
8. Ce melodie te face să scoți Partianimalul din tine și ce băutură ți-ar plăcea să ai în mână?
Un long Island pe The Four Owls – Assassination cu Dirty Dike face întotdeauna partianimalul din mine sa apară la petrecere.
Serebe
Află mai multe despre Serebe și activitatea ei:

 

Mujeres Con Cojones sunt femeile cu atitudine, iar femeile cu atitudine pot deveni o forță a naturii. Femeile cu spirit liber, autentice. Sunt înțelepte. Rezolvă tot ce au de făcut și nu se tem de provocări. Trăiesc din plin și sunt echilibrate – pe cât se poate :). Sunt hotărâte și știu să aibă grijă de ele însele. Își ascultă intuiția și inima. Cântă cu voce tare la duș și nu se tem să spună ce gândesc.

Mujeres Con Cojones pictează, cântă, dansează, pilotează un avion, sunt super mame, zboară pe valuri cu placa de surf sau se dau cu parapanta. Poate zboară pe placa de snowboard sau pe skiuri. Poate sunt speologi, cameramani sau doctorițe. Tatuează, inovează, aduc magie și zâmbete. Ne sunt prietene, iubite, soții, surori, bunici. Sunt femeile care nu se tem să se exprime liber și care știu că vârsta este doar un număr.

Mujeres Con Cojones celebrează Ziua Internațională a Femeii altfel. Cu video proiecții cu cele mai cool gagici, muzică bună, dans până în zori de zi și multe surprize.

0 Shares

Leave a Reply

Your email address will not be published.