Evenimentele: De ce sunt benefice pentru compania ta?

Evenimentele: De ce sunt benefice pentru compania ta?

Suntem în 2018. Cu toții avem planuri noi și ne dorim să ne creștem afacerea. Ușor de zis. După ce ai stabilit niște obiective clare, măsurabile și un mesaj potrivit, cheia este să ajungi la publicul tău țintă. În era tehnologiei, când suntem bombardați cu informații din toate directiile și sub toate formele, este ceva mai greu să cerni așa un amalgam de informații, produse sau servicii, moment în care evenimentele pot deveni supereroi!

Evenimentele: beneficii principale
Picture source https://www.frac.tl/

Cunoaștem deja puterea mediului online. Dacă ai conținut de calitate pe site, vei crește traficul. Toate discuțiile legate de SEO, site, social media și online awareness sunt deosebit de importante, iar  felul în care comunici cu publicul tău este vital, dar evenimentele iți oferă șansa de a lua legătura în persoană cu publicul tău țintă.

Care sunt avantajele pe care ți le aduc evenimentele?

 Îți faci brandul cunoscut

Evenimentele sunt un mod excelent de a iți face brandul și serviciile cunoscute. Îți poti promova numele și lua legatura cu cei cu care dorești să dezvolți parteneriate sau cu potențiali clienți. Să nu mai spunem că în general oamenii nu vin singuri la astfel de evenimente, astfel ai șansa de a familiariza un public nou cu serviciile tale. Social media te va ajuta din nou, iar dacă evenimentul tău este cu adevărat interesant, inovator și aduce soluții pentru rezolvarea unor probleme, oamenii vor vorbi despre asta, vor da share și vor dori să împărtășească lumii ceea ce experimentează.

Prezinți personal serviciile sau produsele tale

Atunci când ai șansa să îți abordezi personal clienții, când le poți arăta cu adevarat ce potențial au serviciile tale, lucrurile se schimbă. În ajutorul tău vine tehnologia care te va ajuta să prezinți produsele sau serviciile tale, să informezi sau să îți menții clienții aproape. Realitățile virtuală și augmentată, hologramele, ecranele interactive sau aplicațiile mobile nu sunt decât unelte magice menite să clădească punți între tine și cei cu care dorești să te conectezi.

Interacțiunea în persoană va înlătura eventualele neînțelegeri sau interpretări greșite, poți primi întrebări și oferi lămuriri când ești față în față cu interlocutorul tău. Toate acestea ajută la clădirea unui nivel de încredere.

 Îți clădești sau întărești comunitatea – networking

În plus față de a creea o conexiune cu compania ta, cei care participă la evenimentele tale pot lua legătura unii cu alții și astfel pot pune bazele sau întări o comunitate dezvoltată în jurul unei pasiuni comune sau în jurul brandului/companiei tale. Atunci când cunoști indivizi care gândesc ca tine sau care împărtășesc aceleași idei sau pasiuni nu va face decât să întărească relațiile dintre public și compania ta.

Câștigi și oferi încredere

Încrederea a ajuns în ziua de astăzi rara avis. Pentru companiile noi, care doresc să își facă un nume în piață, a organiza un eveniment demonstrează publicului tău faptul că nu exiști doar online, ca și companie, ci că ai o față umană și dispozitia de a lua contact direct cu potențialii tăi clienți sau parteneri!

Obții venit

Cha-ching!  Indiferent de scopul sau misiunea ta, trebuie să generezi venit pentru a putea continua ceea ce faci. În afara faptului că vei crește șansele de a vinde produsele sau serviciile tale, vei atrage atenția unor potențiali sponsori sau parteneri ce te vor ajuta cu siguranță să îți îndeplinești visul. Există chiar și posibilitatea de a vinde bilete, asta în cazul în care chiar vei oferi publicului ceva de valoare.

Te simți bine alături de publicul tău

Energia pozitivă se transmite și astfel vei putea dezvolta relațiile și iți vei putea atinge obiectivele într-un mod plăcut pentru ambele părți. Știi zicala: Iubește ceea ce faci și nu vei mai fi nevoit să lucrezi niciodată!

Echipa Partipipal Events este la dispoziția ta fie că este vorba despre consultații legate de promovarea companiei tale sau al tipului de evenimente care ți se potrivesc, până la proiectele la care poate visezi și nu te-ai fi gândit nicioadată că le vei implementa cu adevărat. Cheia este să lucrăm împreună și să mobilizăm partenerii potriviți afacerii și personalității tale. Ne poți contacta oricând pentru detalii!

 

0 Shares