Partipipal de Festival – Electric Castle 2017 after movie

Partipipal de Festival – Electric Castle 2017 after movie

Da, știm. Nu cred ca se putea ca cineva să întârzie mai mult cu un after movie decât am făcut-o noi, dar tot răul spre bine, căci noul material Partipipal de Festival de la Electric Castle Festival 2017 este gata să vă facă poftă de sezonul festivalier care este pe cale să înceapă! So, behold: senzațional, absolut demențial, de neratat și de ne uitat, EC 2017 din prisma partipipaliană:

Cu fiecare an în care ajungem la Electric Castle, îl îndrăgim mai mult! De data aceasta am reușit să cuprindem momentele esențiale și locurile noastre favorite din cadrul festivalului, fie că e vorba despre fuga dintre scene sau până la Donuterie. Filmul vorbește de la sine. Nu au lipsit elementele consacrate EC precum ploaia sau curcubeul, iar noi am fost în al 9 lea cer.

Le mulțumim celor care ne-au ajutat la producerea acestui filmuleț:  Dorin Filimon, care ne-a asistat în ceea ce privește editarea video, Brusten și Freqax, care ne-au furnizat coloana sonoră și partipipalilor electrici care au făcut acest fest să fie și mai și!

Electric Castle 2018 are loc în intervalul 18 – 22 iulie în jurul Castelului Banffy, Bonțida, Cluj. Abia așteptăm să vedem și să revedem câțiva dintre artiștii noștri favoriți și să îi descoperim pe alții despre care nu știam. Damian Marley, Jessie J, Excision, Netsky, London Grammar, Nothing but Thieves, Wolf Alice, Dubioza Kolektiv, Elrow, JP Cooper și Dub Pistols sunt doar câteva din artiștii ce vor urca pe scena Electric Castle 2018. Vezi line-up-ul complet aici.

Electric Castle 2018, here we come!

Vezi și Partipipal de Festival de la Electric Castle 2016 aici.

Electric Castle We are the people

0 Shares