Shahmen ne-a incantat simturile la Bucuresti

Shahmen ne-a incantat simturile la Bucuresti

Săptămâna trecută, prietenii noștrii de la The Fresh l-au readus pe Shahmen la București în cadrul unui concert care ne-a purtat printr-o mie de stări. Showul a avut loc la Deschis Atelier pe 7 noiembrie.

Concertul a fost deschis de Dj Nasa, ritmuri de hip hop pentru toti pasionații și nostalgicii genului. Vali Umbră și  Bru au urmat. Personal, nu știam la ce să mă aștept. Am urmarit proiectul lor, dar nu am avut ocazia să îi vad live pană acum în această formulă, iar muzica lor m-a impresionat placut, un ritm vesel, mesaj asemenea, dar care să poată să fie foarte ușor de iubit de ascultatorii de hip hop. Evident, cei prezenți au stirigat Wohoo când au simțit ritmul Grimey. Vă las una dintre piesele pe care le ascultăm pe repeat. Exile a schimbat apoi stilul, aducându-ne mai aproape de stilul dark de muzică, voce grea, bass pronunțat si mult dat din cap, pe scurt, EYAU VIBE! Show, cu care au pregătit publicul și atmosfera pentru mult așteptatul, și de noi și de ei, Shahmen!

Shahmen, capul de afiș al concertului, a revenit la București în cadrul turneului ‘Bad Dream Catcher’ , menit să promoveze noul său album cu același nume. Așteptam de când a apărut să îl auzim live, și bineînțeles că artistul s-a ridicat deasupra așteptărilor noastre. Acesta și-a dorit să își cânte toate piesele, și deși nu a fost posibil, nu a fost departe de această dorință.

Pe lângă noul album, acesta și-a cântat și piesele vechi, pe care le-am așteptat cu toții, precum ‘Iron Out The Maiden’ sau ‘Poison’, la care bine înțeles toată lumea a sărit, țipat, cântat, etcetera. Concertul a ținut în jur de două ore și sigur cu toții ne-am fi dorit să se prelungească, pentru că, cu greu ne-am desprins de Shahmen și de stările prin care ne-a trecut de-alungul show-ului. Interacțiunea cu publicul nu a lipsit, iar ca bonus foarte apreciat, după concert a mai rămas cu noi, pentru poze și autografe!

Lăsând la o parte concertele, încă un lucru tare e că programul a fost respectat, iar tot concertul s-a desfășurat într-o manieră caldă și prietenoasă. Atât publicul, cât și artiștii au rezonat foarte bine, cei de la The Fresh au organizat, din nou, un concert plăcut care ne-a trimis acasă cu un zâmbet larg pe buze, iar noi abia așteptăm următoarea ocazie să luăm parte la un eveniment organizat de aceștia, și, cu siguranță, la următorul concert al artiștilor din line-up!

Vezi albumul foto by Dorin F aici.

0 Shares