COMA: nebunie curata de la Bucuresti la Cluj!

COMA: nebunie curata de la Bucuresti la Cluj!

Coma a urcat pe scena FORM Space, Cluj pe 8 noiembrie. Așa cum ne-au obișnuit, ne-u oferit un show senzațional și ne-au dat fiori.

Trebuie să recunosc,  trecuse ceva timp de când nu îi mai prinsesem live, dar din momentul în care au urcat pe scenă am resimțit vibe-ul inconfundabil cu care eram obișnuită. Deși nu mai era cazul, băieții s-au prezentat la intrarea pe scenă, ca să stim că a început show-ul ” formației Coma de la București”. Atenție, începe.

Au făcut rock’n’roll în adevăratul sens al cuvântului. Toată lumea cânta, toată lumea dansa, iar eu, stând în fața scenei, puteam să simt toată energia celui mai frumos loc de pe pământ.

După câteva piese, Dan, vocal și bass, ne spune “toată lumea jos!”. Cei care au mai fost la concertele lor știu că, în timpul piesei “Stai”, toată lumea se lasă jos și apoi, purtați de ritmul muzicii, sar, sau, pentru cei cu adevărat partianimali, se desfășoară un mare mosh pit, mosh pit, care într-un fel sau altul, e inevitabil la fiecare concert. Dacă vrei să iei parte la un show complet, care să conțină emoții de tot felul: dor, drag, să-ți verse și două-trei lacrimi iar apoi să te facă să sari, la Coma e locul tău!

Publicul, incluzându-ne și pe noi, nu părea să vrea să se despartă de moment. Oamenii, după două ore de Coma încă șușoteau că nu a fost suficient, ar mai fi vrut, dar din păcate show-ul s-a terminat. Băieții ne-au mulțumit, ca de obicei, că suntem parte din familie, dar nu au apucat să coboare de pe scenă pentru că le este deja simțită lipsa. În stil de glumă, Cătălin, vocal, întreabă publicul cu ce piesă să încheie: “La hotar” sau “Un semn”. Conștientizând cu toții că o alegere dintre cele două este grea, le-au cântat pe amândouă, terminând concertul melancolic, noi cântând cu ei.

 

A fost o atmosferă magică, iar, ca de fiecare dată, formația Coma de la București a reușit să ne câștige inimile. Mulțumim!

0 Shares