Chase and Status DJ set la Arenele Romane

Chase and Status DJ set la Arenele Romane

Chase and Status au urcat pe 16 noiembrie pe scena Arenelor Romane în cadrul aniversării de 11 ani de Arena DnB, unul din evenimentele noastre preferate.
Băieții ne-au încântat cu un set de aproape două ore,  iar evenimentul  a fost deschis de către Inflex&Sour, doi veterani ai arenei, cu un set de 4 ore care avea să ne spună “povestea primei decade de petreceri ArenaDnB”.

Chase and Status sunt duo-ul faimos al scenei Dnb, compus din Saul Milton și Will Kennard. Grupul a fost fondat în 2003, în Londra și sunt într-o continuă ascensiune. Băieții nu au venit pentru prima dată în România,au la activ o serie de vizite numeroase, dintre care: în 2013 pe scena Best Fest, în 2015 la Untold, în 2016  pe scena Electric Castle și în 2017 în Form Space.

Chase and Status Arena DnB
Chase & Status au fost penultimii si trebuie să recunoaștem, au făcut publicul să se dezlănțuie pe ritmuri autentice de DnB, scoțând jungle-istul din fiecare dintre noi.
Deși a durat puțin peste o oră și jumătate, noi clar ne-am fi dorit să mai stea cu noi măcar încă pe atât, dar băieții trebuiau să plece către următoarea destinație unde urmează să fascineze alt public cu piesele din albumul Rtrn II Jungle, care pe noi ne-a cucerit cu siguranță.

Chase and Status Arena DnB

Am dansat nebunește pe hituri precum Step Away, Retreat, Program, No problem, All Goes Wrong, End Credits și mixurile propriii ale altor artiști din branșă. Energia a fost pe măsură.
Seara a fost încheiată de MI-TZU, care a venit tocmai din Timișoara să mențină starea dată de cei dinaintea lui, și să ne trimită acasă fericiți, după un alt eveniment reușit!

Vezi galeria foto by Dorin Filimon aici.

Chase and Status Arena DnB

Chase and Status Arena DnB

 

0 Shares