Implant Pentru Refuz – Lansare de album la /FormSpace!

Implant Pentru Refuz – Lansare de album la /FormSpace!

Implant Pentru Refuz au luat cu asalt Form Space,Cluj, cu un nou album, pe care au vrut să-l facă DOAR din colaborări!

În cazul în care nu ați auzit până acum de ei, Implant Pentru Refuz este o trupă de metal/progressive fondată la Timișoara în 1995. De-a lungul celor 24 de ani, IPR au crescut prin sunetul mereu viu și versurile foarte bine conectate la realitate, muzica lor fiind pe de-o parte sensibilă, pe de-o parte agresivă, lăsând mereu publicul mască cu piese precum ‘Apus’, ‘Sidef’, ‘Rezist’, ‘IPR Gherila’ și multe altele.

Octavian Horvath este solistul, dar și cel mai vechi membru al trupei, acesta activând încă de la începutul drumului IPR, din ’95. Energia lui copleșitoare ne-a marcat , deoarece show-ul pe care l-au făcut a fost, la figurat, incendiar! După cum v-am spus, Octavian a precizat la începutul concertului că au vrut să facă un album care să fie integral din colaborări, cu artiști la fel de cunoscuți pe scena rock-ului românesc și evident, la fel de iubiți, cum este și Adrian Despot, colaborare cu care Octavian a început concertul, pregătindu-ne pe ritmul piesei ‘Între Deschis’ pentru nebunia ce avea să urmeze.

Trupa are colaborări cu mai mulți artiști, pe lângă solistul trupei Viță de Vie, precum piesa ‘Cer-Pământ’, cu Cătălin Kelemen de la Coma cu care ne-am întâlnit zilele trecute, dar și ‘Apus’, pe care aseară au cântat-o alături de Laura Brat.

Tot ce a urmat după ‘Între Deschis’ a fost un adevărat haos, în cel mai bun sens al cuvântului! Mulțimea a dansat, cântat și făcut pogo la unison cu trupa, iar Dorin a fost acolo ca să imortalizeze absolut orice moment din concert, inclusiv pe cel în care Octavian, care după cum spuneam are o energie fascinantă, a coborât de pe scenă ca să fie mai aproape de publicul ce-i aclama.

În final, concertul s-a terminat în aceași notă energică în care s-a și desfășurat iar artiștii ne-au lăsat cu gândul la revedere, pentru că sigur mai mergem!

Vezi aici albumul foto by Dorin Filimon!

 

 

0 Shares